International beliggenhed

Tæt på Sverige, Københavns internationale lufthavn og motorvejsnettet til det øvrige Danmark og Europa

Bæredygtigt byggeri med spændende byrum

Rummene imellem bygningerne opforder til aktivitet og liv

Nabo til Kastrup Lufthavn

Få minutter fra den internationale terminal

Veludbygget infrastruktur

Tæt på motorvej, metro og buslinjer

Scanport

Scanport er et større erhvervsområde, der er placeret ud til vandet og med udsigt til Øresund og Sverige. Scanport kan bryste sig af at have en af Nordens mest internationale beliggenheder. Området ligger blot få kilometer fra Øresundsbroen, Kastrup Lufthavn og motorvejsnettet til det øvrige Danmark og Europa.

Med Scanports ca. 92.000 m2 fremtidige kontorer er mulighederne mange. Der er unikke muligheder for imponerende havudsigter og synlige domiciler og flerbrugerhuse. Området byder på kultur- og naturoplevelser. Af naboer til Scanport kan nævnes Amager Strandpark, Scanport Havn, den fredede ejendom Bryggergården samt Nordeuropas største akvarium, Den Blå Planet, der åbnede i foråret. Se projektfilmen her»

Af virksomheder, der har valgt at etablere sig i Scanport, kan blandt andet nævnes Astellas Pharma og Scandinavian Business Seating, der har til i Nordhuset. Derudover har Ferring valgt at flytte sit danske hovedkontor og sine globale udviklings- og registreringsaktiviteter til Scanport i 2018. Se vores andre aktuelle projekter»