Moderne grønne kontorer

Med et godt indeklima og en effektiv udnyttelse af arealer og energi

Moderne grønne kontorer

Med et godt indeklima og en effektiv udnyttelse af arealer og energi

Bæredygtigt byggeri med spændende byrum

Rummet imellem bygningerne opfordrer til liv og aktivitet

Grønt byggeri

I Scanport tiltænkes det at opføre en række grønne kontorbygninger efter højeste standarder. Der er mulighed for at skabe spektakulære bygningsløsninger, domiciler som flerbrugerhuse, der ligger direkte ud til vandet. Scanports første grønne kontorbygning, Nordhuset, stod klar i 2011 og huser Astellas Pharma og Scandinavian Business Seating.

Nordhuset kan godkendes efter de anerkendte miljøcertificeringsordninger EU GreenBuilding og LEED Platin. Hvor EU GreenBuilding har fokus på energibesparelser, er LEED mere helhedsorienteret og lægger vægt på faktorerne indeklima, beliggenhed, materialer, energi og vandforbrug. LEED er opbygget som en pointsystem, hvor bygningerne certificeres som henholdsvis LEED Sølv, Guld eller Platin. Beregn her potentialet ved at flytte til et nyt grønt kontor»

Hvorfor tænker Skanska i grønne og bæredygtige løsninger? Skanska vil være med til at gøre en forskel. Derfor udvikler og optimerer vi fortløbende vores byggeprocesser, således at materialer og ressourcer anvendes på den mest hensigtsmæssige måde. Grønt byggeri er både med til at passe på naturen, sikre størst mulig genanvendelse og skabe sunde arbejdspladser. Det er det, vores 53.000 medarbejdere arbejder med hver dag på over 10.000 igangværende projekter verden over.